Könyvek

Előkészületben: Fenyők a Föld körül

A szakmai körökben világszerte ismert szerzőpáros, Dr. Debreczy Zsolt és Dr. Rácz István 2000-ben megjelent nagysikerű könyve, amelyet kiadását követően szinte azonnal szétkapkodtak, idén megjelenik!

A cím változatlan, a tartalom azonban jelentősen kibővült, ezzel nélkülözhetetlen a szakmabeliek számára. A könyv az angol nyelven megjelent két kötetes enciklopédia, a Conifers Around the World teljességére törekszik. A fantasztikus színes fényképek és művészi értékű botanikai szakrajzok, valamint az élőhelyeket bemutató tájképek, térképek a természetet kedvelő laikus olvasók számára is vonzóvá, a szakmabelieknek pedig alapművé emelik a könyvet.

Most jelentős, 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg a könyvet elővételben közvetlenül a kiadótól.
Ára 16.990 Ft helyett 13.590 Ft
592 oldal, 210x270 mm


További információ:
Nemzetközi Dendrológiai Alapítvány

 

 


Conifers Around the World 1-2

A 2000-ben kiadott Fenyők a Föld körül című 560 oldalas könyv nagy alakú (28x32 cm-es), a teljes fenyőflóra bemutatását célzó 2 kötetes, 1100 oldalas, angol nyelvű változata. A világ mérsékelt övi fenyőit termőhelyeik káprázatos szépségével együtt, 3700 színes fotó, több mint 1300 művészi rajzillusztráció, szakmailag hű leírás, 474 elterjedési és számos földrajzi térkép segítségével mutatja be. A szakmai fejezeteket gazdag függelék egészíti ki.
 

Írta: Dr. Debreczy Zsolt és Dr. Rácz István

További információ:
Nemzetközi Dendrológiai Alapítvány
...........

NDAshop.hu